Meillä Onnenmyyrässä työskentelevät

KAISA RÖNKKÖ (varhaiskasvatuksen opettaja ja päiväkodin johtaja)

Vuonna 1993 valmistuin lastentarhanopettajaksi. Aloitin opettajanurani Helsingin kaupungin palveluksessa. Syksyllä -95 kuulin että Espoossa etsittiin yksityiseen päiväkotiin opettajaa. Kävin ihan vain uteliaisuuttani tutustumassa pieneen sisaruspäiväkotiin ja rakastuin heti. Tunne oli onneksi molemminpuolinen ja sillä tiellä ollaan edelleen.

MEERI TIKKALA (varhaiskasvatuksen opettaja ja päiväkodin varajohtaja)

Onnenmyyrään tutustuin jo TET-harjoittelussa vuonna 1997, minkä jälkeen keikkailin säännöllisen epäsäännöllisesti kesätöissä ja opiskelujen ohella sijaisena. Opiskelin tuolloin diplomi-insinööriksi, mutta valmistumisen kynnyksellä sydän voitti järjen ja vaihdoin opintoni sosionomi-lto:ksi. Valmistuttuani sijaisuudet vaihtuivat vakituiseksi työsuhteeksi vuonna 2014.

PIA BORGMAN (lastenohjaaja)

Tulin tammikuussa 1996 Onnenmyyrään ensin keittiöön töihin. Alusta alkaen lapset viihtyivät keittiössä ja minä yhä enemmän lasten parissa, joten siirryin pikkuhiljaa kokonaan työskentelemään lapsiryhmään ja opiskelin myöhemmin lastenohjaajaksi. Nyt tunnen olevani siellä, missä pitääkin.

PIRJO AHTOKARI (lastenohjaaja)

Valmistuin vuonna 2006 lastenohjaajaksi, ja aloitin työt Espoon kaupungilla. Ollessani nuorimmaisen lapseni kanssa hoitovapaalla, ystäväni vinkkasi ihanasta päiväkodista, jonne haettiin lastenhoitajaa. Ja minähän päätin tarttua tilaisuuteen. Tammikuussa 2023 minusta tuli onnenmyyrä.